Over ons

Tot 1985 was Edialux gespecialiseerd in de verdelging van ratten, muizen, zwammen, houtwormen en insecten zoals kakkerlakken, mieren, wespen en vlooien. Vanuit onze beroepskennis werden de eerste professionele bestrijdingsmiddelen ontwikkeld, welke vandaag de dag nog steeds een nationale en internationale reputatie bezitten.

Eenmaal de toon gezet, werd het eigen assortiment middelen voor de ongedierte bestrijder in de jaren 90 verder uitgebouwd met diverse producten. Door deze eigen ontwikkelingen, aangevuld met specialiteiten van andere bekende internationale bedrijven maken Edialux de marktleider in distributie van pest control producten. De distributie van deze professionele bestrijdings middelen wordt Europees verzekerd met Edialux vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. De Europese verankering is de beste waarborg voor een innovatieve en deskundige benadering van de pest control sector.

De producten van Edialux worden alleen verkocht aan de zakelijke markt zoals groothandel, detailhandel en professionele gebruikers.

 

Edialux Nederland b.v. streeft er naar om alle producten uit voorraad een dag na uw bestelling af te leveren, mits vóór 15.00 uur besteld. U kunt uw bestelling telefonisch, per fax of per e-mail aan ons doorgeven. Staat een product er niet bij? Vraag ons er naar, wellicht kunnen wij het gewoon aan u leveren. Tot slot nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom.

© Copyright 2019 Pelsis Ltd
Algemene verkoopvoorwaarden | Cookie policy

Pelsis Group Brand